Маски Bob Basset у кліпі “Flames”

У новому кліпі R3HAB & ZAYN & Jungleboi «Flames» з’являться маски Bob Basset

15 листопада фанати світової поп-зірки з Британії Zayn нарешті почули новий сингл Flames («Вогонь»), який став першим релізом виконавця після майже піврічної паузи. Zayn записав його, об’єднавшись зі співвітчизником, поп-соул-співаком Jungleboi, та голландським музичним продюсером і діджеєм R3HAB.

Зйомки кліпу Flames відбулися 31 жовтня та 1 листопада в Києві, Україна. Локаціями були обрані Національна бібліотека імені Вернадського та недобудований Дарницький вокзал. Режисером кліпу став один із топових кліпмейкерів Френк Борін (Frank Borin), співрежисеркою — його дружина Іванна. У послужному списку Френка — роботи з Робертом Земекісом, Стівеном Спілбергом, Red Hot Chili Peppers, Eminem, Duran Duran, Backstreet Boys, Bon Jovi.

У відео з’явилися дві маски Bob Basset — Steam Vibes та Loudspeaker Master, виконані зі шкіри та декоровані латунними деталями. Вони стали виразною частиною образів вартових.

zayn2

«Коли ми зустрілися в Києві, Френк розповів мені, що деякий час уже знає про наші маски від своїх приятелів із Лос-Анджелеса. Він роздивився наші роботи й вирішив, що було б чудово попрацювати з Bob Basset, — розповідає про знайомство співзасновник арт-студії, художник Сергій Петров. — Але для нас є найбільш цінним та важливим, що, коли Френк познайомився з ними наживо, взяв до рук, побачив через камеру, — він залишився задоволеним».

Френк Борін каже, що співпраця з Bob Basset його порадувала, але він навіть не мав сумнівів щодо результату — адже до цього маски студії з’являлися в багатьох інших зіркових кліпах: Rock N Roll Авріл Лавін, Korn, Otep and Tantric, у фільмі Metallica: Through the Never («Крізь неможливе»), а учасник Slipknot Сід Вілсон виступає та знімається в масках від Bob Basset протягом майже сімох років.

Сергій Петров, художник, співзасновник студії Bob Basset: «Звісно, нас завжди тішить робота зі світовими зірками, але, чесно кажучи, вже не дивує. Таким же чином колись продакшн Рідлі Скотта наполіг, щоб саме наші маски були в його конкурсному фільмі «Паралелі». А особливо приємно — що продакшн LIMELITE, артисти та хореограф, — усі українці. Це означає, що ми працюємо абсолютно на світовому рівні».

zayn3

Фото: Едвін Новак