Bob Basset покаже свої роботи у Перу

З  10 лютого до 3 березня арт-студія Bob Basset візьме участь у виставці “NEGRO” в арт-центрі Monumental Callao в Лімі (Перу). Також, разом з співзасновником арт-студії Сергієм Петровим до столиці Перу приїде український художник Гамлет Зіньковський. Запрошення прийшло від місцевого художника Конрада Флореса. Четвертим учасником виставки планується Андреа Барреда. Bob Basset експонуватимуть 6 своїх масок, Гамлет привезе 23 малюнки, перуанці представлять по три свої картини кожен. Сергій Петров розповідає, що познайомився з Конрадом Флоресом випадково — побачив у Facebook картину перуанця, на якій персонаж був вдягнений у маску арт-студії. Цю маску Bob Basset зробили для учасника групи Slipknot Сіда Вілсона. «Мені сподобалась картина, я почав дізнаватися, хто її автор. Допомогли підписники у Facebook, — згадує Сергій Петров. — Познайомилися, поговорили. Виявилося, що Конрад шанувальник Slipknot, а ми до цього моменту вже три роки робили маски для їхнього учасника Сіда Вілсона. Наші смаки, звісно, збігалися. Пізніше, Сід Вілсон був із концертом у Лімі, вони зустрічалися з Конрадом. Потім я подарував Конраду дві маски, й одна з них схожа на ту, що ми робили для Сіда. Конрад розписав їх у своєму стилі, так що тепер вони — унікальний приклад українсько-перуанського мистецтва. А малюнок, завдяки якому ми познайомилися, Конрад подарував мені потім на день народження». Це не перший спільний проект Bob Basset і Гамлета. У 2016 року вони вже показували свою відеоколаборацію Secret Room у Парижі на фестивалі ADDICTION A L’ŒUVRE.

З  10 лютого до 3 березня арт-студія Bob Basset візьме участь у виставці “NEGRO” в арт-центрі Monumental Callao в Лімі (Перу). Також, разом з співзасновником арт-студії Сергієм Петровим до столиці Перу приїде український художник Гамлет Зіньковський. Запрошення прийшло від місцевого художника Конрада Флореса. Четвертим учасником виставки планується Андреа Барреда.

Bob Basset експонуватимуть 6 своїх масок, Гамлет привезе 23 малюнки, перуанці представлять по три свої картини кожен.

Сергій Петров розповідає, що познайомився з Конрадом Флоресом випадково — побачив у Facebook картину перуанця, на якій персонаж був вдягнений у маску арт-студії. Цю маску Bob Basset зробили для учасника групи Slipknot Сіда Вілсона.

«Мені сподобалась картина, я почав дізнаватися, хто її автор. Допомогли підписники у Facebook, — згадує Сергій Петров. — Познайомилися, поговорили. Виявилося, що Конрад шанувальник Slipknot, а ми до цього моменту вже три роки робили маски для їхнього учасника Сіда Вілсона. Наші смаки, звісно, збігалися. Пізніше, Сід Вілсон був із концертом у Лімі, вони зустрічалися з Конрадом. Потім я подарував Конраду дві маски, й одна з них схожа на ту, що ми робили для Сіда. Конрад розписав їх у своєму стилі, так що тепер вони — унікальний приклад українсько-перуанського мистецтва. А малюнок, завдяки якому ми познайомилися, Конрад подарував мені потім на день народження».

Це не перший спільний проект Bob Basset і Гамлета. У 2016 року вони вже показували свою відеоколаборацію Secret Room у Парижі на фестивалі ADDICTION A L’ŒUVRE.