Герой фільму Dwarves of Demrel одягне маску від Bob Basset

Маска Bob Basset стане «головним убором» героя фільму «Гноми Демреля» (Dwarves of Demrel). Фільм — рідкісний представник жанру стімпанк-фентезі. У центрі подій картини — три гнома-копачі, які вступили в нерівну битву з голодом, відчаєм і якоюсь таємничою істотою. За словами співзасновника Bob Basset Сергія Петрова, творці фільму вибрали для свого персонажа маску з асортименту студії: «Кожна поява нашої маски на екрані – це насичення Всесвіту додатковими сенсами. З нетерпінням чекаємо прем’єри фільму». Зйомки картини вже завершилися. Прем’єра призначена на серпень 2016 року.

Маска Bob Basset стане «головним убором» героя фільму «Гноми Демреля» (Dwarves of Demrel). Фільм — рідкісний представник жанру стімпанк-фентезі. У центрі подій картини — три гнома-копачі, які вступили в нерівну битву з голодом, відчаєм і якоюсь таємничою істотою.

dwarves of demrel drusso

За словами співзасновника Bob Basset Сергія Петрова, творці фільму вибрали для свого персонажа маску з асортименту студії: «Кожна поява нашої маски на екрані – це насичення Всесвіту додатковими сенсами. З нетерпінням чекаємо прем’єри фільму».

Зйомки картини вже завершилися. Прем’єра призначена на серпень 2016 року.