Маска Bob Basset в кліпі Otep «Generation Doom»

Ню-метал гурт Otep використав маску Bob Basset в своєму кліпі Generation Doom з однойменного альбому. На замовлення гурту дизайн-студія виготовила маску з елементами античного шолома. Маска використовувалась під час зйомки кліпу і під час концертного туру Otep. Гурт Otep був створений в 2000 році поетом і активісткою Otep Shamaya в Лос-Анджелесі і практично відразу був запрошений стати учасником Ozzfest — фестивалю Оззі Осборна. Наступного року гурт підписав контракт з Capitol Records, став постійним учасником Ozzfest, провів декілька концертних турів і випустив 6 студійних альбомів, 4 з яких потрапили в Top 10 Independent Albums в чарті Billboard.   Generation Doom — сьомий альбом групи, вийшов в 2016 році. Otep Shamaya залишилася вірна своїм улюбленим темам – протесту і відповідальності за своє майбутнє: «Ми – покоління, яке може все змінити. І це залежить лише від того, наскільки ми самі цього хочемо».

Ню-метал гурт Otep використав маску Bob Basset в своєму кліпі Generation Doom з однойменного альбому.

На замовлення гурту дизайн-студія виготовила маску з елементами античного шолома. Маска використовувалась під час зйомки кліпу і під час концертного туру Otep.

Гурт Otep був створений в 2000 році поетом і активісткою Otep Shamaya в Лос-Анджелесі і практично відразу був запрошений стати учасником Ozzfest — фестивалю Оззі Осборна. Наступного року гурт підписав контракт з Capitol Records, став постійним учасником Ozzfest, провів декілька концертних турів і випустив 6 студійних альбомів, 4 з яких потрапили в Top 10 Independent Albums в чарті Billboard.

 

Generation Doom — сьомий альбом групи, вийшов в 2016 році. Otep Shamaya залишилася вірна своїм улюбленим темам – протесту і відповідальності за своє майбутнє: «Ми – покоління, яке може все змінити. І це залежить лише від того, наскільки ми самі цього хочемо».